Algemeen

Iedere deelnemer een team samen van 15 renners, 5 reserves en 1 ploeg. De renners hebben een waarde gekregen, al gelang naar hun verwachte sterkte en vermogen om tijdens deze ronde punten te halen. Iedereen heeft een budget tot zijn beschikking van 3000 punten. Het is uiteraard niet toegestaan dit budget te overschrijden. Ook is het niet toegestaan minder dan 15 renners te kiezen om op die manier binnen het budget te blijven. Vervolgens kiest iedereen 5 reserves, die echter alleen invallen indien een van de 15 gekozen renners niet aan de start van de ronde verschijnt. Houd er wel rekening mee dat het budget niet overschreden mag worden indien een reserve in moet vallen; schrijf dus ook genoeg ‘kleintjes’ op. Is de lijst niet kloppend te krijgen dan kan die inschrijving niet in behandeling genomen worden!

Degene die aan het eind van deze ronde de meeste punten heeft weten te behalen met zijn/haar renners & team wint uiteraard het spel.

Puntentelling

De door jou gekozen renners èn ploeg kunnen op de onderstaande manieren tijdens de ronde punten verdienen :

Dopingconvenant

Besloten is dat renners die vanwege doping uit de uitslag worden geschrapt niet hun punten (in dit spel) te ontnemen. Vanwege de mogelijke willekeur en nasleep is het welhaast ondoenlijk om daar binnen zo’n spel op een eenduidige manier rekening mee te houden.

Inschrijving

Om mee te kunnen doen met het spel moet je je inschrijven, na de inschrijving kan je bij "Team" je team samenstellen. Bij het inschrijven geef je 2 teamnamen op. Als je denkt dat je team klaar is en aan alle voorwaarden hebt voldaan kan je je team Definitief maken. Hierna is het niet meer mogelijk om je team te wijzigen. Je mag met maximaal 2 teams meedoen

Veel plezier & succes met het spel !